Picture

lidt om mig

Mit navn er Alexander Carlsen, jeg er 22 år og jeg bor i Skødstrup lidt nord for Aarhus. Jeg er nyuddannet webintergrator og studerer nu videre som mediegrafikker på Aarhus Tech. I min fritid arbejder jeg med Adobepakkens mange programmer, specielt Adobe Photoshop og Adobe Illustrator. Jeg laver desuden også små film, som jeg redigerer i Final Cut Pro, og dertil laver jeg 3D animation i Motion 5. Derudover designer og koder jeg også små hjemmesider.

Mine erfaringer

Jeg har arbejdet ved Spinning Jewelry i Hinnerup som økonomiassistent i et halvt år, men måtte stoppe da firmaet lukkede. I forbindelse med min uddannelse, har jeg været i praktik ved en mediegrafiker i en uge, hvor jeg fik bekræftet, at det lige præcis er det, jeg gerne vil arbejde med. I forbindelse med min webintergrator uddannelse har jeg været i et kort praktikforløb hos Danske Lejere, hvor jeg sammen med tre andre studerende designede en ny webside. Derudover designede og udviklede jeg et nyt logo, som passede til deres nye designlinie som bliver brugt i dag.

Hvorfor skal I vælge mig?

I skal vælge mig fordi jeg brænder for at dygtiggøre mig indenfor det grafiske. Med min to årige webintergrator uddannelse er jeg allerede godt klædt på, til at kunne arbejde selv- stændigt med kreative opgaver. Som person er jeg samarbejdsvillig og stabil. Derudover er jeg smilende, udadvendt og ved, at ingenting kommer af sig selv. Jeg vil gerne være elev hos jer, fordi jeg synes det er utrolig spændende at ar bejde med grafik, billeder, web og film. Hvis I vælger mig, vil I få en elev, der elsker at arbejde og som vil yde sit allerbedste.

Hvis i vælger mig som elev, vil i få en elev, der elsker at arbejde og som vil yde sit allerbedste.

Her er et link til mit CV som PDF
Picture

Elev, Aarhus Tech (mediegrafiker)

2017-2021
Picture

Medhjælper, Skæring Lokalcenter (Hjemmeplejen)

2016-
Picture

Serveringsmedarbejder, American 8541 Diner

2016-2017
Picture

Hjælpetræner, Skødstrup Sportsforning

2015-2016
Movie

Elev, Webitaarhus (Webintegrator Hovedforløb)

2015-2016
Movie

Elev, Aarhus Tech(Webintegrator grundforløb)

2014-2015
Location

Økonomiassistent, Spinning Jewelry

2012-2013
Picture

Elev, Rønde Privat Skole

2012-2013
Movie

Elev, Skødstrup Skole

Jan 2003-2012
Picture

Elev, Skovvang Skolen

Aug 2003